Καθ. Fabrice Lecuru

Χειρουργός Γυναικολόγος - Μαστολόγος

Ο καθηγητής Fabrice Lecuru συνεργάζεται καθημερινά με τον καθηγητή Στ. Ζερβούδη και είναι συνιδρυτές της “ΕΛΛΗΝΟ-ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΜΑΣΤΟΥ”.

αν.Καθ. Anne-Sophie Bats-Mongardon

Χειρ. Γυναικολόγος-Μαστολόγος

Η ιατρός Anne-Sophie Bats, στενή συνεργάτης του Καθ. Fabrice ecru σύνδεσμος των κλινικών ΡΕΑ – Νοσοκομείο Pompidou.

αν.Καθ.Bensaid Cherazade

Χειρουργός Γυναικολόγος - Μαστολόγος

Η ιατρός Bensaid Cherazade, στενή συνεργάτης του Καθ. Fabrice Lecuru δραστηριοποιείται στα πλαίσια της αδελφοποίησης των κλινικών ΡΕΑ – Νοσοκομείο Pompidou.

Επ.Καθ.Claude Nos, M.D.PhD

Χειρουργός - Μαστολόγος

O ιατρός Claude Nos, είναι από τους πρωτοποριακούς μαστολόγους της Ευρώπης και έχει περιγράψει καινούργιες χειρουργικές τεχνικές στην χειρουργική του μαστού.

αν.Καθ. Catherine Durdux

Ογκολόγος Ακ/θεραπευτής

Η ιατρός Catherine Durdux, στενή συνεργάτης του Καθ. Fabrice Lecuru σύνδεσμος των κλινικών ΡΕΑ – Νοσοκομείο Pompidou.

επ.Καθ.Jacques Medioni

Παθολόγος Ογκολόγος.

O ιατρός Jacques Medioni, στενός συνεργάτης του Καθ. Fabrice Lecuru δραστηριοποιείται στα πλαίσια της αδελφοποίησης των κλινικών ΡΕΑ – Νοσοκομείο Pompidou.

Ms Charlotte NGO

Χειρουργός Γυναικολόγος - Μαστολόγος

O ιατρός Charlotte Ngo, στενή συνεργάτης του Καθ. Fabrice Lecuru δραστηριοποιείται στα πλαίσια της αδελφοποίησης των κλινικών ΡΕΑ – Νοσοκομείο Pompidou.

Καθ. Jean-Pierre Daures

Χειρούργος-Γυναικολόγος, Επιδημιολόγος

Ο Καθηγητής Jp Daures είναι γυναικολόγος και επιδημιολόγος. Είναι αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου του Montpellier, και Διευθυντής όλων των ερευνητικών προγραμμάτων και κλινικών μελετών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Nimes της Γαλλίας. Συνεργάζεται στενά με τον Καθηγητή Σ. Ζερβούδη στον τομέα της έρευνας και της διδασκαλίας.