Ο Καθ. Σ. Ζερβούδης δραστηριοποιείται με την ομάδα του: “ΕΛΛΗΝΟ-ΓΑΛΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ  ΜΑΣΤΟΥ” (GREEK-FRENCH  BREAST UNIT) στο Νοσοκομείο ΡΕΑ της Αθήνας , και είναι σε συνεχή, στενή συνεργασία με τους ιατρούς του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου  G.POMPIDOU του Παρισιού της Γαλλίας.

Kαλύπτει όλες τους  τομείς θεραπείας καλοήθεις και κακοήθεις παθήσεις του μαστού  : χειρουργικές επεμβάσεις, ακτινοθεραπεία, ορμονοθεραπεία, ανοσοθεραπεία  και χημειοθεραπεία  (οι χημειοθεραπείες πραγματοποιούνται  στο Νοσοκομείο Mediterraneo της Αθήνας). Ο καθ. Σ. Ζερβούδης είναι από του λίγους χειρουργούς στην Ελλάδα που ειδικεύεται στην ογκοπλαστική χειρουργική του μαστού και από τούς ελάχιστους  στον κόσμο στην γαλακτοσκόπηση έχοντας  μετεκπαιδευτεί στην Γερμανία και στην Ιαπωνία στο καλύτερο κέντρο γαλακτοσκόπησης στον κόσμο  “Αντικαρκινικό  Ινστιτούτο του Τόκιο”.

Επίσης πραγματοποιείται εβδομαδιαία συγκέντρωση της ομάδας του με σκοπό τις επισκέψεις ασθενών, συζητήσεις περιστατικών, δημιουργία πρωτοκόλλων θεραπειών  καθώς και δυο φορές τον μήνα ογκολογικών συμβουλίων όλων των μελών της ομάδας και ερευνητικών μελετών που καλύπτουν όλες τις ειδικότητες συνυφασμένες με τις παθήσεις και τον καρκίνο του μαστού.

Ο ομάδα δραστηριοποιείται επίσης στα πλαίσια του MANOSMED (Μεσογειακό Κινητό Πανεπιστήμιο Μαστολογίας )  και των ΤΕΙ Αθηνών, στην επιμόρφωση, διδασκαλία του προσωπικού του ΡΕΑ (μαίες , τεχνολόγοι) αλλά και των νεωτέρων συναδέλφων ιατρών.