The 10th Congress on Women’s Health and Disease: “Preconception to Menopause”, 1-3 Σεπτεμβρίου 2016, Αθήνα.

Το συνέδριο διοργανώθηκε από το 2ο Τμήμα Μαιευτικής και Γυναικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και την Ελληνική Εταιρεία Παιδιατρικής και Εφηβικής Γυναικολογίας με τη συνεργασία επιστημονικών εταιρειών από όλο τον κόσμο. Πρόεδρος του συνεδρίου ήταν ο σπουδαίος συνάδελφος και καθηγητής Γ. Κρεατσάς. Η επιστημονική επιτροπή επικεντρώθηκε σε σοβαρά θέματα μαιευτικής, γυναικολογίας, ενδοκρινολογίας και ιατρικής της αναπαραγωγής. Αυτό επιτεύχθηκε μέσω των πολλών και διακεκριμένων ομιλητών που παρευρέθηκαν στο εν λόγω συνέδριο.
Ο Καθηγητής Σ. Ζερβούδης συμμετείχε ως ομιλητής την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου στις 5:30 μ.μ. στην στρογγυλή τράπεζα του συνεδρίου με θέμα: «Διεθνής Ομοσπονδία Παιδιατρικής και Εφηβικής Γυναικολογίας», παρουσιάζοντας το θέμα ”Η παθολογία του μαστού κατά την εφηβεία”. Επίσης, το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου στις 08:00 π.μ. προέδρευε στη στρογγυλή τράπεζα των ελεύθερων ανακοινώσεων.
Tο επιστημονικό πρόγραμμα του συνεδρίου είναι στο ακόλουθο link:
http://www.womenshealth2016.com/preliminary-programme.html

zerv1

Ο Καθ. Σ. Ζερβούδης ως ομιλητής του συνεδρίου

zerv2

Ο Καθ. Σ. Ζερβούδης με τον Καθ.Α. Genazzani

zerv3

Ο Καθ. Σ. Ζερβούδης με τον Καθ. Γ. Μαστοράκο, τον Καθ. Π. Χριστόπουλο και τον Καθ. Π. Τσικούρα (από δεξιά προς τα αριστερά)