MANOSMED Σεμινάριο Μαστολογίας, 5-7 Μαΐου 2016, Κάιρο, Αίγυπτος

ZERVOU1   ZERVOU2   

 

Δύο φορές τον χρόνο, το MANOSMED (Μεσογειακό Πανεπιστήμιο Μαστολογίας) διοργανώνει σε μία από τις χώρες-μέλη της, μετεκπαιδευτικά μαθήματα μαστολογίας για τους φοιτητές και τους ειδικούς.
Το 18ο σεμινάριο μαστολογίας πραγματοποιήθηκε στο Κάιρο της Αιγύπτου από τις 5 έως τις 7 Μαΐου και είχε ως θέμα τις Καλοήθεις παθήσεις του μαστού.
Η διοργάνωση ήταν εξαιρετική, με μεγάλη προσέλευση ξένων ομιλητών και συμμετεχόντων. Συγκεκριμένα, συμμετείχαν 120 άτομα από 8 χώρες και η εξέταση τους πραγματοποιήθηκε με τη μέθοδο της πολλαπλής επιλογής. Πρόεδροι του σεμιναρίου της Αιγύπτου ήταν ο Καθ. Tamer Fady Youssef και ο Καθ. Omar Sherif Omar.
Ο Καθ. Σ. Ζερβούδης πραγματοποίησε δύο μαθήματα: «Αντιμετώπιση εκκρίματος θηλής» και «Αντιμετώπιση των προκαρκινικών βλαβών του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας», ενώ προέδρευε στη συνεδρία για τις ορμόνες στον καρκίνο του μαστού.
Το επόμενο σεμινάριο μαστολογίας θα διεξαχθεί τον Ιανουάριο 2017 στo Ραμπάτ του Μαρόκο και τον Μάιο 2017 στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας. Επίσης, θα πραγματοποιηθούν όπως κάθε χρόνο, τα δύο επιπλέον σεμινάρια μαστολογίας στο Πανεπιστήμιο του Μονπελιέ στη Γαλλία, τον Ιούνιο και τον Νοέμβριο του 2017.
Στο επίσημο site του MANOSMED θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με το Πανεπιστήμιο και τα διπλώματά του.
www.manosmed.com

ZERVOU3Ο Καθ. Σ. Ζερβουδής ως ομιλητής του σεμιναρίου

ZERVOU4Ο καθ. Σ. Ζερβούδης με τους καθηγητές του Μονπελιέ

ZERVOU5

Ο Καθ. Σ. Ζερβούδης με τους καθηγητές του MANOSMED

 

ZERVOU6Ο Καθ. Σ. Ζερβούδης με μερικούς από τους φοιτητές του MANOSMED

ZERVOU7Ο Καθ. Σ. Ζερβούδης με τον A. Οmar και τον S. Omar

ZERVOU8Ο Καθ. Σ. Ζερβούδης κατά τη βράβευση του

ZERVOU9Ο Καθ.  με την υποδιευθύνουσα της ΡΕΑ κ. Ε. Λάσκαρη

ZERVOU10Ο Καθ. με τα Posters της ΕλληνοΓαλλικής ομάδας