Εκ νέου η Προεδρεία του MANOSMED στον καθ. Στέφανο Ζερβούδη.

Το 2014 ξεκινά με καλά νέα και επιτυχίες για τον καθ. Στέφανο Ζερβούδη.

Κατά την διάρκεια του προηγούμενου έτους το Πανεπιστήμιο του Μονπελιέ UM1 είχε θέσει σε ηλεκτρονική διαδικασία την εκλογή του νέου προέδρου καθώς και του νέου διοικητικού συμβουλίου του ΜANOSMED για τα επόμενα 4 έτη. Η επιλογή της ηλεκτρονικής διαδικασίας επιλέχτηκε για δύο λογούς. Πρώτον για την εγκυρότητα των εκλογών, μιας και ο υπεύθυνος ήταν ο καθηγητής της πληροφορικής του Πανεπιστημίου του Μονπελιέ και δεύτερον για να έχουν όλα τα μέλη και των 18 χωρών του ΜANOSMED την δυνατότητα να ψηφίσουν.

Τον καθ. Στέφανο Ζερβούδη επανεξέλεξαν τα μέλη με συντριπτική πλειοψηφία για τα επόμενα 4 χρόνια ο οποίος καλείται εκ νέου να υπηρετήσει τον θεσμό του ΜANOSMED, όπως και πράττει τα τελευταία χρόνια. Ο καθηγητής εκλέχτηκε για πρώτη φορά πρόεδρος το 2003 παίρνοντας την σκυτάλη από τον προκάτοχο του καθ.Michel Yves Mourou από το Μονακό, ο οποίος με την σειρά του είχε αναλάβει από τον ιδρυτή του ΜANOSMED  καθ. Jean Louis Lamarque .

Περισσότερες πληροφορίες καθώς και τα ονόματα για τα νεοεκλεγέντα μέλη του διοικητικού συμβουλίου μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site του MANOSMED:

www.manosmed.com  

Kάθε κάλο νέο που αφορά έναν έλληνα επιστήμονα που ηγείται ή διαδραματίζει έναν σπουδαίο ρολό στο διεθνές στερέωμα, μας κάνει υπερήφανους, αλλά και μας δίνει την πεποίθηση πως αξίζει ένα καλύτερο μέλλον η χώρα μας.