Ενημερωτική Ημερίδα για τον Παγκόσμιο Μήνα Μαστού: Μέχρι Χθες Παράληψη από Σήμερα Πρόληψη!, 31 Οκτωβρίου 2012, Αθήνα.

31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, 2012

Με σύνθημα “Μέχρι χθες Παράληψη, από σήμερα Πρόληψη” η ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική οργάνωσε με επιτυχία Επιστημονική Ημερίδα για τον Καρκίνο του Μαστού που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου στο κτίριο της Κλινικής.

Πρώτη Ομιλήτρια της Ημερίδας ήταν κα. Γεωργία Καρβούνη, Διευθύντρια Ιατρικών Απεικονίσεων και Μαστογραφίας της Κλινικής, επικ. Καθηγήτρια Sunny Stony Brook, NY USA και, ο  Αν. Καθηγητής, Χειρουργός Μαστολόγος κος Στέφανος Ζερβούδης , Πρόεδρος του MANOSMED που μίλησε για την Πρόληψη και την Έγκαιρη Διάγνωση του Καρκίνου του Μαστού όπως και για την Σπουδαιότητα της Πρόληψης. Ενημέρωσε επίσης  το κοινό για τα Νέα Δεδομένα στην Αντιμετώπιση του Καρκίνου του Μαστού. Τέλος  η οικογενειακή σύμβουλος και συγγραφές κα. Τένια Μακρή   με την ομιλία της ανέπτυξε  την  ψυχολογική διάσταση  της ασθένειας και την Αλλαγή Στάσης Ζωής που επιφέρει.
Πρόεδρος της εκδήλωσης ήταν ο  διδάκτωρ  Μαιευτικής Γυναικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και  γεν. γραμματέας του Επιστημονικού Συμβουλίου της ΡΕΑ κος Βασίλειος Αναστασίου.

 

03092011 013MIKPI 03092011 028 MIKRI